CATEGORIES
Obratite nam se
Shenzhen PG Century Furniture Co., Ltd Dodaj: 78., Sjeverna Put Shatian područja, Kengzi Street, Pingshan New District, Shenzhen, Kina Tel: 86-755-28799680 Fax: 86-755-28799685 E-mail: leo@sjpgsofa.com Website: www.sjpgsofa.com
Dom > Znanje > Sadržaj

Zaštitna sintetička koža namještaj produžiti život

Source:

Mnogi od namještaj od sintetička koža površina, kao što su fotelje, stolice, itd. Njihov izgled površine, dobar kontakt osjećaj i otpornost na habanje, trljati otpor, otpor hidroliza, ispucati otpora snagu, Peel snage vrlo Jake i, stoga, pozdravila potrošača.

Sintetička koža i drvo, pamuk i lanenih tkanina prirode, visoke temperature, vlažnosti, niska temperatura i jaka svjetlost, otopina koje sadrže kiseline, alkalne rješenja ima utjecaja na to. Stoga, korištenje sintetičkih kožni namještaj napomenuti nekoliko točaka: plasman namještaja da se izbjegne visoka temperatura mjesta. Previsoka temperatura će se razlikovati sintetička koža eksterijer, i jedni druge. Stoga, namještaj bi trebao biti okretati blizu vatre, također bi trebao biti smješten na strani radijatora i nemoj da ti sunce.

Ne stavljajte namještaja u sobi temperatura je preniska. Temperatura je preniska ili klima uređaj za dugo vremena u direktno, bi se prehlade, kože, Okorjeli umjetna koža. Ne stavljajte namještaja u vlažnosti prostorije. Previsoka vlažnost zraka uzrokuju hidrolizu umjetna koža i razvoj, dovode do oštećenja epitela na površini i skratiti vijek trajanja. Stoga, kao što su WC, kupaonice, kuhinje i ostale prostorije nisu prikladni za sintetička koža namještaj konfiguracije. Čisti sintetski kožni namještaj, ne koristite mokrim ručnicima ili vlažne krpe, obrišite čistom suhom krpom.


Upit
Shenzhen PG Century Furniture Co., Ltd
Povratne informacije