Kategorija proizvoda
Obratite nam se
Shenzhen PG Century Furniture Co., Ltd Dodaj: 78., Sjeverna Put Shatian područja, Kengzi Street, Pingshan New District, Shenzhen, Kina Tel: 86-755-28799680 Fax: 86-755-28799685 E-mail: leo@sjpgsofa.com Website: www.sjpgsofa.com
Dom > Vijesti > Sadržaj
Cvatu stolica "sjedi" u sad

Različitim sferama i elegantan poklon

U principu, svaki dom prostor je stolica stupa na scenu. Udobnost visoka stolica može biti naviknut otraga spavaću sobu, visoke stolice, pogodno za dnevni boravak, stvaranje opuštenoj atmosferi; za elegantan i snažan osjećaj za dizajn, primio stolice su namijenjene za Studio i Studio i lounge stolice, stolice, itd, staviti kutak ili balkon, mogu opustiti, za tijelo "napuniti".

Naučiti značajke izdvajanja

Što trebaš znati je li to General sjedala sa sjedala visina, dubina sjedala, Nasloni stražnjih sjedala da biste odabir. Sjedište je previsoka, noga lako prevjes, kuka niske kompresije. Sjedište površinu preduboko, struka i leđa uz podršku, previše plitko i teško bedra, to bi omogućilo koji sjede neugodan osjećaj. Osim toga, za povraćanje mogu najbolje igrati sporednu ulogu, kao što su leđa ili vrat, vanjskog materijala treba biti u kontaktu sa ljudskom tijelu prozračivanje, otporan na habanje i prljavštinu. Naravno sve ovo ovisi o specifične funkcije stolicu da odluči.

Različite aplikacije zahtijevaju različite

Ako je jelima stolicu, njegova visina treba biti kompatibilan s visine i visine korisnika na stol, i vidjeli je li stolicu natrag stil, prirodni isto tako pokušati osjećati drhtavicu, stabilnost dovoljan; Ako je računalo stolica, najbolji izbor za okretač, podesiva po visini, lako da traži informacije i alate u bilo kojem trenutku. Kada Sudionici osjetiti mekoću presvlake i naslona i fit tijelo, ima gladak omotač klizanja, i tako dalje ako je sjedalica, sigurnost, zaštita okoliša je najvažnije.


Upit
Shenzhen PG Century Furniture Co., Ltd
Povratne informacije