Kategorija proizvoda
Obratite nam se
Shenzhen PG Century Furniture Co., Ltd Dodaj: 78., Sjeverna Put Shatian područja, Kengzi Street, Pingshan New District, Shenzhen, Kina Tel: 86-755-28799680 Fax: 86-755-28799685 E-mail: leo@sjpgsofa.com Website: www.sjpgsofa.com
Dom > Vijesti > Sadržaj
Izbor sa The stolice "baršun rukavica" za najbolji

Sjedala su udobna koji se odnose na ljudske skale. Mnoątvo slijedilo gužve Postoje razlike, uglavnom sjeverno od visok, neznatno manje od juga, Sjeverna Amerika i Europa će biti; razlike između muškaraca i žena, postoje razlike u pojedinca i pojedinca. Tako Schwartz neugodno, dati ga probati samo znam, uglavnom da vidim kad ispod:

Sjedište dubina: sjedeći u stolicama, dubina sjedala treba biti jednaka duljini bedra, sjeo i savijati koljena se dogodi da predsjedava, sjedište je preduboko, struka i natrag bez slijetanja; sjedište površina je previše plitka, bedra nemaju dovoljno podrška, neugodno.

Visina sjedala: trebala bi biti jednaka je Duljina potkoljenice prelazi, sjedeći tele dolje, stopalo za slijetanje. Previsoko, nogama visi moja bedra potlačenih previše i predugo nije dobro; sjedište je preniska, noge na sjedalo površini nisu tjelesne težine u bedro kompresije, dugo neugodno gotova.

Stolac: najbolje stvari do struka, leđa i vrat da sve ili dio drži uloge. Dulje stolica, podržavaju to bolje. Blagovaonica stolice kad blagovaonica, možete zanemariti vrat i uredske stolice su najbolje može paziti. Uvezeni namještaj je često više prikladan za proizvodnju zemlje populacija, izabrani trebaju ekstra pažnju.

Materijal na sjedalo i leđa: oboje bi trebao biti "mekani" tip--podržava dovoljno jak, ali imaju određene debljine elastičnog sloja na površini. Većina materijala treba biti u kontaktu sa ljudskom tijelu izvan ventilacije, otporan na habanje, fleke, i nije tako lako kao što ljudsko tijelo ili odjeća proizvoditi statički elektricitet.


Upit
Shenzhen PG Century Furniture Co., Ltd
Povratne informacije