Kategorija proizvoda
Obratite nam se
Shenzhen PG Century Furniture Co., Ltd Dodaj: 78., Sjeverna Put Shatian područja, Kengzi Street, Pingshan New District, Shenzhen, Kina Tel: 86-755-28799680 Fax: 86-755-28799685 E-mail: leo@sjpgsofa.com Website: www.sjpgsofa.com
Dom > Vijesti > Sadržaj
Fabric Sofa Predstavljen Praktična metoda za prašinu

Weekly prašine

Prema riječima stručnjaka, držeći kauč čist i što je najvažnije nedeljni prašine redovno. Suvom krpom da tuče, da se otarasi prašine, a zatim obrišite vlažnom ručnik tkanine. Ako koristite usisivač prašine bi bilo bolje, ali ne koristite usisavanje četka, ali i da se izbjegli dodatni usisni da upije, jer to može dovesti do plectonema je pauza. Mogu popraviti stan na napor usisivač, podesite usisavanje do jakih, jasnih sofi prašine u pukotinama. Ruku na kauč, jastuci i pukotine su fokus potrebno za čišćenje dijelova.

Mala prljava tajna

Kada kauč površine mrlje, koristite čistu krpom umočenom u vodu ili specijalni agent kauč za čišćenje izvana u brišući, uklanjanje mrlja, ali ne koriste mnogo vode za pranje da se izbegne prodora vode sofe postava, uzrokujući kauč okvir deformacije vlage unutra, ali i lako uzgajati kalup. Osim toga, kauč tkanina treba ukloniti za čišćenje jednom godišnje, potrebno je obratiti pažnju, morate temeljito oprati deterdženata, ili može biti više osjetljiv na prljavštinu. Na sunčanih dana, moglo bi biti odvojivi jastuci, jastuci itd dobiti suncu za uklanjanje vlage i ubiti kalup.


Par: ne

Sljedeći: 39. CIFF Namještaj Show

Upit
Shenzhen PG Century Furniture Co., Ltd
Povratne informacije