Kategorija proizvoda
Obratite nam se
Shenzhen PG Century Furniture Co., Ltd Dodaj: 78., Sjeverna Put Shatian područja, Kengzi Street, Pingshan New District, Shenzhen, Kina Tel: 86-755-28799680 Fax: 86-755-28799685 E-mail: leo@sjpgsofa.com Website: www.sjpgsofa.com
Dom > Vijesti > Sadržaj
Kako kupiti pojedinačno kauč na razvlačenje

Želim kupiti dobar i jeftin, i trebate nekoliko savjeta.

1, dostojanstven i izdržljiv

Kauč na razvlačenje, spava na kauču noću tijekom dana, ovaj kauč na razvlačenje udobnost, čvrstoća, vrlo je važno. Ali kvalitet kauč ležaj mogu reći od vanjštine, on svibanj pokušati sjediti više od 35 minuta, Dakle uzrok se Preporuča kada su u kupovinu.

Lijep kauč na razvlačenje, prvo morate imati umjerene mekoće proljeće madraca; i visoka otpornost na pritisak izravnanja ljudske tjelesne težine, dobra propusnost zraka za održavanje zdravlja. Dobar izvor madraca, treba imati funkciju jačanje kralježnice guranje dizanje kako bi se smanjio teret dana kralježnice tako da ćete dobiti dobar san. Osim toga, podesivo rešetke je neophodna za kauč na razvlačenje. Trake od drva, ima različitih kapaciteta, točno prema njegovoj veličini i težini promjena, možete zadržati svoje tijelo umor uz prosječne tjelesne težine i istezanjem mišića, biti objavljen.

2 lice vrijedan obličje

Kauč na razvlačenje ima različitih: neki ruka za 90 stupnjeva u krevet, stolac, madrac je izvlačenje ravno; Neki se formiraju flip kauč sjedala kauč bračni krevet Površinski materijal za lako ventilacije, koji se može udaljiti za promjenu na bolje, ne pokazuj se prljavština odijelo tkanina, su dočekani od strane potrošača.

U smislu čišćenja i održavanja, radni dan će s vremena na vrijeme da ocetkati skupa prašinu ili koncentraciju prašine, vakuum, ne udarajte, kako bi se izbjegle nepotrebne težine tereta, kako bi Produžili život kauča.


Upit
Shenzhen PG Century Furniture Co., Ltd
Povratne informacije